Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Praznično proti koncu leta 2018

Drage ljubiteljice in ljubitelji vrtov,

kako hitijo dnevi proti Silvestrovemu. Ja, moj rojstni dan se bliža, a ni pomembno. Pomembno je, da smo prekucnili temo proti svetlobi. Najdaljša noč je za nami. Pravzaprav je bila to prav svetla noč, z velikansko polno luno na nebu, ki je s kristalčki na zamrznjenih travnih bilkah poskrbela za čarobno lepoto.

Vsako jutro se sprehodim po posestvu.

Opazujem spremembe, okušam rezko hladen zrak. Po topli in dolgi jeseni je december kar spoštljivo hladen. Rastline se umirjajo, zemlja počiva, ljudje premišljujemo o preteklosti in prihodnosti. O da, živeti bi morali v tem trenutku, a le malo jih poznam, ki jim to uspe.

Moje misli že segajo v prihajajoče leto 2019. Snujem načrte, razmišljam o srečanjih na našem vrtu. Skoraj zagotovo bo 4. dan odprtih vrat na prvo junijsko soboto.

A to ne bo edino srečanje. Predlagam, da se mesečno družimo na vrtu Nekrep in skupaj opazujemo nenehne spremembe, se učimo neposredno od matere Narave, okušamo "okrasno - oskrbovalni vrt za vsa čutila" z vsemi čutili... Informacije sledijo kmalu.

Želim Vam, da praznične dni preživite z ljubeznivimi ljudmi.

Četudi se zdi zunaj hladno, se s toploto v srcu podajte na sprehod na vrt, v naravo. Stisnite dlan sočloveku. Lepo bo!

 

Address

Ptujska cesta 10, 2331 Pragersko, Slovenija

Contact

Follow

  • Facebook
  • Instagram

©2018 by Vila in vrt Nekrep. Ilustracije in fotografije so avtorsko delo Hane, Tatjane in Matjaža. Uporaba dovoljena le z dovoljenjem avtorjev.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now